perjantai 9. toukokuuta 2014

1000 sivunkatselua!

Joo, oli nyt pakko tulla ilmoittamaan tällaisesta asiasta :D Kiitos teille kaikille ihanille, jotka jaksatte olla mukana tässä projektissa! Ihmettelen todellakin noita katsojamääriä (vaikka eihän ne sinänsä paljon ole) mutta verrattuna aikasempiin blogeihini tuo on paljon :D Aikaisemmissa blogeissani oli hyvä jos sain tuon 1000 sivunkatselua vuoden aikana. Ja tämähän blogi on ollut pystyssä vasta reilun kuukauden.

Terveisiä sinne Saksaan jaYhdysvaltoihinkin! Ovatkohan lienee sitten vaan vahingossa eksyneet tänne vai oikeasti ulkomailla asuvia suomalaisia jotka tätä blogia lukevat. Ken tietää :)

Ja sitten vielä toista asiaa...

Edellisessä postauksessa siis annoin lukunäytettä uudelleenkirjoitetusta ensimmäisestä luvusta ja tässä mietiskelessäni tajusin, että yhden luvun pitää olla pidempi kuin mitä ne ovat tähän asti olleet, koska muuten kirjaan tulisi arviolta yli 60 lukua jossa ei olis mitää järkee :D Jotenkin tässä blogisysteemissä vaan toimii paremmin noi lyhyemmät luvut, mutta kirjaa ajatellen ne ei toimi.

Tästä lähtien siis luvut tulee olemaan kaksi kertaa pidempiä, mutta sen seurauksena niitä ilmestyy harvemmin. (Tähän ei lasketa kertojan vaihtumisesta johtuvia parin sivun pikkulukuja)

Ps. Lisäilin taas Lukuvinkkeihin kirjoja teille lukunälkäisille ;) Laittelen niitä muutenkin aina välillä enkä välttämättä ilmoita siitä erikseen, joten kannattaa sielä joskus käydä vilkaisemassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti