perjantai 13. kesäkuuta 2014

Lukeminen VS kirjoittaminen

En ole vähään aikaan kirjoittanut. Olen hetken nauttinut kesälomasta, kavereista, poikaystävästä, rentoutumisesta, lukemisesta, auringosta, ukkosesta, mökkeilystä, kesästä. Toivottavasti ymmärrätte :)

Kesälomasta huolimatta minulla on suoritettavana kolme verkkokurssia aikuislukiosta. Niissä siis riittää jo jonkin verran hommaa. Lisäksi olen halunnut keskittyä välillä lukemisen ihanuuteen. (Taisin aiemmin mainita, etten pysty kirjoittamaan jos olen samana päivänä lukenut jotain muuta.) Mutta mieleni halajaa Coreyn maailmaan, maailmaan, jonka olen itse luonut ja jota luon kokoajan lisää yksi sana kerrallaan.

Olen kirjoittamisen suhteen aika perfektionisti. Sen takia uudelleenkirjoitan paljon, korjailen, hion tekstiä kokoajan. Olen tyytyväinen vasta silloin, kun mikään kirjoittamani lause tai sana ei särähdä korvissani tai kenenkään muun korvissa. Olen tyytyväinen silloin, kun lauseet sointuvat ihanana lauluna tärykalvollani.

Teitä lukijoita varmasti ärsyttää, kun muokkailen tekstiä kokoajan. Yritän välttää sitä, suunnitella etukäteen tapahtumia yhtenäiseksi ketjuksi, mutten kuitenkaan pysty hallitsemaan inspiraationi pyrähdyksiä. Jos keksin paremman idean, korjaan vanhan sillä. Mutta toivottavasti jaksatte silti pysyä mukana Coreyn tarinassa ja lukea aina uuden, ehomman tekstin :)


2 kommenttia:

  1. Välillä on pakko tehdä jotain muuta kuin kirjoittaa, että voi palata kirjoittamaan entistä parempaa tekstiä!

    VastaaPoista