EtusivuTätä blogia kirjoittaa 17-vuotias tyttö Kuopiosta, joka otti haasteekseen kirjoittaa kokonaisen romaanin!

kaikki alkoi siitä, kun keväällä 2014 luin Abigail Gibbsin Dinner with the vampire. Rakastuin heti tähän kirjaan, sen tarinaan, henkilöhahmoihin sekä varsinkin Gibbsin kirjoitustyyliin. Se ei kuitenkaan tässä ole olennaista, vaan Abigail Gibbsin tarina, joka sai minut ajattelemaan.

Olen aina rakastanut kirjoittamista, mutta mieleeni ei koskaan aikaisemmin ollut juolahtanutkaan, että kirjoittaisin oikeasti kirjan. Mutta luettuani Gibbsin Dinner with the vampire ja saatuani tietää hänen tarinansa, tajusin, että miksen minäkin voisi kirjoittaa kirjaa?

Asia hautui mielessäni jonkin aikaa, kunnes eräänä iltana hampaita pestessäni sain sen idean, mitä olin odottanutkin. Näin mielessäni kauniin tummahiuksisen tytön metsän keskellä, pienen mustan lammen reunalla kiven päällä istuen. Tämä mielikuvitukseni ilmestymä ei jättänyt minua rauhaan, vaan kehittyi päivien kuluessa yhä elävämmäksi, aivan omaksi maailmakseen. Minun oli pakko saada herättää se henkiin. Niimpä istuin koneen äärelle, avasin wordin, ja ilman mitään suunnittelemista aloin kirjoittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti